miercuri, 30 aprilie 2008

Invitatie


Va spuneam aici despre cum a venit Sf.Nectarie si la noi, in Bucium, si cum a lucrat in mod minunat Sfantul. Iata ca acum toate sunt gata pentru primirea lui in biserica, pentru ca si tetrapodul, singurul care mai lipsea, l-am dus la biserica in Sambata Mare.

Evenimentul istoric pentru noi va avea loc cu binecuvantarea Inaltului nostru, IPS Laurentiu, sambata la ora 13.45, cand il vom intampina pe Sfantul Nectarie la intrarea in sat, in costume populare si cu calareti. Va veni de la Manastirea Sinca cu Parintele Matei, prin dragostea caruia a ajuns Sfantul si la noi. Ii vom arata mai intai printr-o procesiune satul pe care i-l incredintam spre ocrotire, apoi il vom duce la biserica, pe care ne rugam sa o pazeasca de acum inainte mai bine decat o putem face noi…

Va invitam deci pe cei care sunteti in zona sa participati impreuna cu noi (in straie romanesti, daca aveti) la aceasta bucurie de care nu suntem vrednici.

Va asteptam cu drag,

Pr. Marius si Natalia

4 comentarii:

Amalia spunea...

O invitatie plina de toata smerenia si bucuria, si, mai ales, o invitatie irezistibilaaa :)
Fie ca Sf. Nectarie sa va ocroteasca pe voi, biserica si satul intreg, si fie ca Dumnezeu sa sporeasca mereu darurile Sale in vietile voastre si ale tuturor!
Cu drag, Amalia

Natalia spunea...

Sa dea Dumnezeu, Cel Minunat intru sfintii Sai!
Te asteptam cu mult drag, bucurie!

Anonim spunea...

Chiar asta seara am dat pe la Sfantul Nectarie de aici, din Bucuresti:) Unde am fost prima oara cu tine, Nati. Ce minunat ca se instaleaza, iata, in bucurie si la voi. Ce sarbatoare! Nu o sa fiu acolo nici de data asta, dar astept sa ne povestesti pe blog, fie cat de putin. Va imbratisez, Sfantul Nectarie sa va pazeasca si povatuiasca mereu. Ioana.

Natalia spunea...

Da, e o mare sarbatoare, adevarat graiesti! :) Cu nevenitul tau le lasam in seama Domnului, iar de povestit e clar ca imi fac si meseria de reporter ;)
Sfantul sa iti poarte si tie de grija, si noua, si tuturor celor ce il iubesc, si mai ales de biserica din Bucium pe care si-a ales-o ca locas, pentru ca in curand incepe din nou procesul...