joi, 13 noiembrie 2014

Plecăm din nou în împreună-călătorie
Moto: „Când două sau mai multe persoane se unesc în acelaşi scop duhovnicesc, puterea fiecăruia e multiplicată la infinit.” (Părintele Sofronie)

Acum câţiva ani făceam o invitaţie la o înmulţire a rugăciunii în timpul Postului. Am văzut-o ca pe o „împreună-călătorie”, în care ne rugăm unii pe alţii şi toţi împreună pentru lume, pentru ţară, pentru întărirea unităţii şi a iubirii dintre oameni. Schiţam atunci şi câteva principii pentru această împreună călătorie.

Am abandonat demersul pentru o perioadă, din lipsă de timp, dar simt că e nevoie să reluăm. O cer vremurile.
Aşa că am cerut binecuvântarea duhovnicului şi pornim din nou la drum, mâine, odată cu începutul Postului. Pentru cei vreţi să veniţi cu noi în această călătorie de suflet, am făcut un document word cu un mic canon de rugăciune pe care să îl zicem fiecare, la ora 22 (ora României).
Îl puteţi descărca şi apoi imprima de aici:Detalii tehnice: :)
Ca să nu rataţi întâlnirea de la ora 22, puneţi o alarmă la telefon.
Dacă ora respectivă nu vă prinde acasă, în clipe de linişte, nu-i nici un bai. Puteţi spune, oriunde v-aţi afla, ceea ce ştiţi pe de rost, repetând apoi de câte ori puteţi rugăciunea „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi şi pe toată lumea ta!” .
 
M-aş bucura să daţi semn dacă vă hotărâţi să călătoriţi împreună cu noi.
Domnul să binecuvinteze!
Natalia

~***~
Moto: „Când două sau mai multe persoane se unesc în acelaşi scop duhovnicesc, puterea fiecăruia e multiplicată la infinit.” (Părintele Sofronie)

6 comentarii:

Mariana spunea...

Să fie binecuvântat!
Mă bucur mult, Natalia, mă alătur cu drag şi bucurie!
Mariana

Natalia spunea...

Ce dor îmi era de tine, Mariana dragă!

Mariana spunea...

Te îmbrățișez din tot sufletul și mă bucur că ne întâlnim în rugăciune!
Doamne, miluiește!

Andreea Tatiana spunea...

cum spuneam cu bucurie pt revenirea la impreuna calatorie si pt impreuna calatorie ne alaturam si noi, Pr Daniel si psa Andreea...Post cu urcus!

Dana spunea...

N-am mai cercetat blogurile si abia azi am vazut postarea. Iertare pentru intarziere. Ma alatur de azi , cu drag si dor si cu bucurie mare, care va inghiti necazurile si durerea. Domnul sa ne intareasca!

Natalia spunea...

Dana dragă, ce mă bucur! Să ne fie tuturor de întărire şi luminare! Bucurie sfântă, te îmbrăţişez cu mare, mare drag şi dor!