sâmbătă, 31 iulie 2010

Bebe Siluan are nevoie de dragostea noastra!

Matuşka Eufemia este prietena mea, iar Siluan este nepoţelul ei, al treilea copil al surorii ei, tot preoteasă... Iată rugămintea Eufemiei pentru noi:


"Bebe Siluan este nepotelul meu. Are 5 luni si este al treilea copil al unei familii de preot ortodox. La Clinica din Salzburg a fost diagnosticat cu ciroza si hipoplazie a cailor biliare. Ficatul lui il mai ajuta sa traiasca o luna de zile. Deci, are nevoie urgenta de transplant de ficat. Donatorii vor fi parintii lui, in functie de rezultatul analizalor de compatibilitate. Operatia costa 100.000 de euro si se va face la Clinica din Innsbruck. Rugamintea mea de dragoste si comuniune crestina se adreseaza tuturor celor care il pot ajuta cu rugaciune si financiar.
Pentru aceasta, puteti face donatii la:
Unicredit Tiriac Bank
Sucursala Brasov Muresenilor
Swift BACXROBU

Cont EURO: RO74BACX0000005005204320
Cont RON: RO81BACX0000005005204000

Va multumesc pentru dragoste si ajutor in Domnul nostru Iisus Hristos,
matuska Eufemia"


Detalii despre starea lui Siluan (vor fi postate în curând şi actele medicale), precum şi cum puteţi ajuta, găsiţi pe blogul creat special pentru micuţul care are nevoie de noi.
Natalia

4 comentarii:

adriana spunea...

dardindar: Daruieste o luna din viata ta!

Mihaela spunea...

Doamne ajuta! Va rog frumos, daca se poate, sa anuntati cat mai multa lume ca in aceasta seara la emisiunea lui Dan Diaconescu de la ora 8, tatal lui Siluan, Par. George Bota va fi in direct la emisiune. Va fi organizat si un teledon pentru micut! Haideti sa ne unim cu totii si sa il ajutam!
Va multumesc

Natalia spunea...

@Anonimul al cărui comentariu la această postare nu l-am acceptat

Stimate anonim, nu ştiu ce experienţă (sau neînţelegere) vă determină să faceţi asemenea afirmaţii jignitoare, dar eu nu pot publica cuvintele dumneavoastră, care lovesc într-o terţă persoană. Cu atât mai mult cu cât nu aveţi nici o explicaţie şi nici nu vă asumaţi afirmaţiile prin dezvăluirea identităţii dvs.

adriana spunea...

Natalia, cum a fost concertul din aceasta seara?