miercuri, 7 aprilie 2010

În sfârşit... HRISTOS A ÎNVIAT!



În sfârşit ajung să vă spun şi eu că... Hristos a înviat! Am avut nişte zile atât de pline încât nu am ajuns să deschid calculatorul. Acum am intrat în alte zile pline, ale Apostolatului de data asta, însă mă opresc câteva clipe:

- în primul rând să mulţumesc împreună călătorilor pentru dragostea cu care am mers împreună unii cu alţii şi cu Domnul prin pustiul Postului Mare, spre Înviere. Am primit multe feed-backuri despre folosul pe care l-au simţit împreună-călătorii, despre ajutorul pe care l-au primit în chip minunat (ca să fie evident :) ) în anumite perioade foarte grele din aceste două luni.
Acum împreună-călătoria încetează, în sensul că nu mai postim şi nu ne mai pomenim unii pe alţii cu numele, însă să ştiţi că rugăciunea de la ora 22 poate continua, aveţi amănunte despre ea pe coloana din dreapta, sus.

- în al doilea rând vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi trimis mesaje în această perioadă, fie pe blog, fie prin sms. Iertaţi-mă, vă rog, că nu am putut să vă răspund!

Bucuria Învierii să ne lumineze sufletele tuturor şi în continuare, Domnul să ne ajute ca postul ca abţinere de la răutate să ne devină un stil de viaţă permanent, prelungit dincolo de Post!
Bucurie, Hristos a înviat!
Natalia

11 comentarii:

Dana spunea...

Adevarat a inviat! Multumiri pentru corabia impreuna calatoririi, in care ne-ai gazduit cu drag.

matuşka Eufemia spunea...

Adevarat a inviat Domnul! cu bucurie :)

Amalia spunea...

Adevarat a inviat! Draga Natalia iti doresc o Saptamana Luminata cu multa iubire lucratoare, curata, plina de bucurii si pace! Invierea Mantuitorului ne da nadejde in viata vesnica alaturi de El, sa ne bucuram si sa ne veselim! Te imbratisez cu drag in Domnul.

Alina/Caminul meu spunea...

Adevarat a inviat!

Mara spunea...

Adevarat a inviat, Natalia!
Invierea Domnului sa va aduca bucurie in suflete.
Multumesc pentru reteta de pasca din Apostolat. A iesit foarte buna :)

Cristina spunea...

Adevarat c-a inviat ! Intr-adevar, impreuna-calatoria prin Post a fost frumoasa, iar comuniunea ziditoare. Marturisesc ca in primele zile ale primei saptamani mi-a fost greu sa respect ora 22 ca ora de rugaciune, dar apoi am reusit. Am simtit si eu frumusetea si folosul acestei initiative. Dumnezeu sa va rasplateasca! Bucurie multa! Va imbratisez cu drag.

adriana spunea...

ADEVARAT A INVIAT!

Natalia spunea...

Dana, cu mare drag şi bucurie!

Eufemia, bucurie! :)

Amalia, mulţumesc mult, asemenea! Te îmbrăţişez şi eu, bucurie!

Alina, bucurie sfântă!

Mara, mă bucur, e tare bună!

Cristina, slavă Domnului că nu te-ai lăsat biruită şi ai continuat!

Adriana, bucurie!

Ana Maria spunea...

Adevarat a inviat! Zile frumoase si linistite! :)

Mariana spunea...

Adevarat a inviat Hristos, Natalia! Bucurie!
...Si bucuria sa nu se ia nicicand de la noi!

Natalia spunea...

Ana Maria, mulţumesc, asemenea! Bucurie!

Mariana, te îmbrăţişez cu drag! Amin!