vineri, 21 septembrie 2012

O vară bogată şi un vot

Ştiu că mulţi dintre voi vă întrebaţi ce o fi cu mine, am cam început să primesc mailuri de verificare :).
Sunt bine, slavă Domnului. O vară extrem, extrem de bogată în cunoaşteri şi trăiri mi-a aruncat internetul pe ultimul loc, iar asta n-a fost rău deloc. Dimpotrivă. Trăirea în lumea reală bate orice virtual.
Nu e rău în sine nici internetul, dar e bun de ţinut la locul lui.

Profit de revenirea mea pe blog să vă pun înainte o rugăminte. Din seria îmbogăţirilor - am avut parte de o discuţie cu părintele Vasile Gavrilă de la Biserica rusă din Bucureşti şi doamna preoteasă, despre un loc minunată în Vrancea, care mai are nevoie doar de dotări pentru a fi gata să găzduiască tabere pentru copii.
Cum vara asta am avut printre preocupări şi organizarea unei tabere, pot să vă spun că asemenea locuri sunt absolut necesare pentru sănătatea sufletească a copiilor noştri. De aceea, m-am bucurat când am aflat că a fost realizat un proiect supus votului online şi dotarea spaţiului de la Gura Caliţei (Vrancea) poate fi realizată cu banii primiţi.

Este vorba despre:


Nu trebuie să oferiţi decât câteva minute din timpul vostru, pt.a vă face un cont şi a vota proiectul:
 
Ca sa votati, trebuie sa va creati un cont pe http://www.taraluiandrei.ro/; intrati apoi la sectiunea "Orasul tau->Voteaza proiectul lunii" si din toata lista de proiecte, bifati in casuta patrata din partea stanga "Ulita copilariei - tabara de creatie pentru copii" si apoi apasati butonul "Voteaza".
.
Dacă puteţi să spuneţi şi altora despre această campanie, ar fi foarte de folos.
O toamnă binecuvântată să aveţi, cu spor duhovnicesc!
N.
.
PS Din proiectele comunităţii de la Biserica rusă:
 
De Înălţarea Sfintei Cruci, la biserica noastră
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am intrat și am votat! Mă bucur că ai revenit chiar și pentru puțin timp! Doamne ajută Nati, și spor în toate!