miercuri, 23 decembrie 2009

Domnul Care vine să ne dezlege din îndobitocire...

În ieslea necuvântătoarelor Te culcă Fecioara, Cuvântule al lui Dumnezeu Cel fără de început, pe Tine, Cel ce ai primit început mai presus de înţelegere; că vii să mă dezlegi pe mine din îndobitocirea pe care am îndurat-o din răutatea şarpelui; şi Te-ai înfăşat în scutece, ca să rupi feşele şi legăturile greşelilor mele, Cel ce eşti bun şi iubitor de oameni. Pentru aceasta măresc, cânt şi mă închin cu bucurie mare venirii Tale în trup, prin care mă liberez.
Vecernia zilei de 22 decembrie


4 comentarii:

adriana spunea...

Sarbatori fericite, cu pace si bucurie in suflet...sa speram ca primeste Pruncul sa se nasca si in inimile noastre!

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Mariana spunea...

As vrea sa rostesc niste cuvinte alese, acum, in ajun de Sfinte Sarbatori, insa orice cuvant spune prea putin cand Insusi Cuvantul ni Se naste! Dumnezeu sa va daruiasca bucurie, pace si suflet senin!
Va imbratisez cu drag!
Mariana Popa, Sibiu

Natalia spunea...

Mariana draga, multumim mult, Domnul Hristos Cel Nascut in iesle sa salasluiasca permanent in inimile noastre!
va imbratisam si noi cu drag si bucurie in Domnul, cu multumire pentru intalnirea noastra!
Pr. Marius si Natalia