miercuri, 22 aprilie 2009

Final al împreună-călătoriei şi continuare

Dragii mei împreună-călători, pelerinajul nostru în acest Post s-a încheiat. Sper să vă fi fost de folos şi să fi împlinit măcar puţin din ceea ce v-aţi propus la începutul lui. Pentru mine a fost o mare bucurie şi întărire să ne rugăm împreună şi să postim împreună. De aceea vreau să vă propun ca rugăciunea noastră comună să continue, tot aşa, la orele 22. Chiar dacă nu ne vom mai pomeni cu numele, dacă spunem: „Pomeneşte, Doamne, şi pe toţi cei ce se roagă acum împreună cu noi” vom fi gând la gând cu bucurie, iar rugăciunea noastră va fi mai puternică în faţa Domnului.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat şi pun înaintea Domnului şi a voastră gândul de a prelungi roadele Postului şi în perioada care urmează; fie ca dorinţa de a fi mai buni, de a ne ruga mai mult, de a ieşi în întâmpinarea aproapelui, de a ierta şi a binecuvânta să se prelungească şi în restul zilelor noastre!
Cu bucurie, drag şi mulţumire pentru voi,
Natalia

3 comentarii:

Georgiana spunea...

Hristos a Inviat!

Multumesc si eu pentru oportunitatea de a impreuna-calatori spre Inviere!

Doamne, ajuta!

Georgiana

Anonim spunea...

Hristos a inviat Nati!
Te imbratisez cu drag!

Ramona spunea...

Hristos a inviat!
Draga Natalia, iti multumesc pentru impreuna-calatoria facuta.E placut sa te rogi gandindu-te ca si altii se roaga in acelasi timp cu tine.
Te imbratisez cu drag.
Doamne ajuta!