Astăzi am făcut tocăniţă de ciuperci. Am folosit
- 500 g de ciuperci micuţe din comerţ, gen „champignon”
- 1 ceapă
- cam 200 ml suc de roşii
- boia
- sare, Picantil (un amestec de condimente 100% natural)
- verdeaţă (eu am folosit un amestec de frunze de pătrunjel şi ţelină, pe care l-am pregătit pentru iarnă, pentru că am stricat grădina şi nu mai am verdeţuri proaspete)
Am pus într-o cratiţă ceapa tăiată mărunt cu puţin ulei, iar deasupra ciupercile tăiate şi am pus pe foc, fără apă pentru că ciupercile lasă destul de multă zeamă. Am lăsat vreo 10-15 min, apoi am adăugat sucul de roşii şi condimentele şi am mai lăsat puţin. Am servit cu mămăliguţă.

O mâncare excelentă şi rapidă în zilele de post.
Natalia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu