miercuri, 9 ianuarie 2008

Sarbatorile la Sinca Veche


12 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

e foarte frumos, mai ales ca oamenii sunt imbracati in costum popular!

Anonim spunea...

Preoteasa Laura de la Sinca Veche:
Multumim mult pentru aprecieri! Este bine sa se pastreze obiceiurile populare, mai ales daca oamenii isi doresc acest lucru! Nu am putea face nimic daca nu ar exista atata daruire si dragoste din partea lor pentru lucrurile in care cred! Cred ca acest lucru se observa si din povestea noastra in imagini!

Anonim spunea...

Pictorului i se spune adesea: "Are mână bună". Sa-i spunem deci fotografului: "Ai ochiul format. Fotografiile sunt foarte reuşite." Şi-apoi... ceea ce vedem în fotografii ne încântă şi mai mult!

Elena spunea...

Ma bucur sa revad aici (cat o fi de mare lumea virtuala nu stiu, insa "coincidentele" sunt deloc intamplatoare:)) pe doi fosti colegi de facultate, in ani mai mici dar colegi totusi: pr. Iosif si Laura. Sanatate si bucurie!

Natalia spunea...

O sa le transmit, Elena, sunt vecinii nostri de parohie. O sa se bucure cu siguranta!

Anonim spunea...

Nici eu nu credeam ca lumea virtuala e atat de usor accesibila si ca ne vom reintalni pe aceasta cale, dupa atatia ani de la terminarea facultatii. Ma bucur ca ai o familie frumoasa si implinita, ti-am vazut copilasii pe blog.
Sanatate si voua!

Unknown spunea...

ma bucur sa vad aceste poze. Eu am fost profesor de religie la Sinca Veche timp de trei ani iar acum sunt jurnalist la un cotidian din Alba Iulia. Ma bucur ca in poze ii revad pe unii dintre fosti mei elevi de care am fost atasat foarte mult pe care ii salut cu aceasta ocazie. Ma bucue deasemenea sa-l revad pe parintele Ciolan, o persoana deosebita. Sunt f. reusite pozele va doresc succes in continuare. Daca vreti putem pastra legatura. E -mail meu este ioni_sorin@yahoo.com va multumesc

Natalia spunea...

Ma bucur si eu ca v-am putut face o bucurie! Pozele sunt de la doamna preoteasa Laura, care a vrut sa transmita mai departe frumusetea sarbatorilor din Sinca Veche.
Poate va intereseaza si publicatia noastra, la care scrie si parintele Iosif Ciolan, o gasiti aici:
http://apostolatintarafagarasului.blogspot.com/
iar adresa mea de mail o gasiti la profil.
Toate cele bune si va mai astept!

Unknown spunea...

va multumesc si mai astept articole interesante
oricum citesc saptamana de saptamana buna ziua fagaras si lunar apostolat in tara fagarasului deoarece chiar daca acum locuiesc in alba iulia ma simt fagarasan 100% deoarece m/am nascut si ma/am format ca om in fagaras, tatal meu fiind de loc din pojorta
faceti o treaba extraordinara cu acest blog

Natalia spunea...

Multumesc si eu, post cu folos si sarbatori cu bucurie, va mai astept!

Sas Loredana-Maria spunea...

Ma bucur sa vad ca Biserica unde merg si unde ma inchin in fata lui Dumnezeu e asa populata Imi place mult sa citesc comentarile aduse catre alti dar mai els c ele frumoase Biserica noastra chear merita sa fie Laudata are toate calitatile
Eu va spun sa veniti si sa intrati in Biserica Ortodoxa din sinca-veche
Noi aici avem un preot cu un glas frumos si tanar de omenie si te intelege
Daca e Duminica Dimineata 9 sau 10 nu pierdeti sa intrati in biserica noastra

Natalia spunea...

Mulţumim de invitaţie, Domnul să vă dea putere şi înţelepciune, să ţineţi aproape de Biserică şi de părintele dumneavoastră!
Post cu folos şi bucurie!