Am folosit pentru aluat:
- 3 oua
- 150 g de faina
- 1 plic de praf de copt
- 50 ml de ulei
- 125 ml lapte
- 100 g de cascaval ras marunt
Am bătut ouăle cu mixerul, apoi am adăugat restul ingredientelor.
Pentru umplutură am folosit
- o conservă ton bucăţi (nu mărunţit), pentru că are mai puţin ulei şi bucăţile se văd frumos la secţiune
- telemea tăiată cubuleţe
Am amestecat cu aluatul şi am dat la cuptor până s-a rumenit puţin. E f.gustos, extrem de uşor şi rapid de făcut.
2 comentarii:
mmmm... ce idee interesanta:) imi place si branza si tonul dar nu m-as fi gandit sa fie intr-un chec. o sa incerc si eu reteta, la un viitor moment dat;) multumim. ioana
Cu drag Ioana. Musafirii mi-au marturisit ca dupa ce au plecat de la noi checul a fost un principal subiect de discutie ;)). (si pt.ei am postat :) )
Asa ca... ti-l recomand cu caldura, mai ales ca e f.rapid.
Trimiteți un comentariu