sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Priveghere pentru Sf. Nectarie la Sinca Noua


Privegherea în cinstea Sfântului Nectarie se va ţine în biserica mare din satul Şinca Nouă, pentru că, după cum vă spuneam aici, noul schit nu este încă gata.
Sărbătorirea Sfântului va începe mâine seară, la ora 19, cu Vecernie, Utrenie, Paraclisul Sfântului şi toate dezlegările, care se fac de hram.
Se va continua luni dimineaţa, de la ora 9, cu Acatistul Sfântului şi Sf. Liturghie.

Vom fi şi noi acolo, împreună cu părticica din moaştele Sfântului care se află la noi în biserică.
Natalia

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sper sa pot ajunge si eu.
Irina

Natalia spunea...

Sfantul Nectarie sa va ajute!

Unknown spunea...

Am fost si noi acolo seara .Am plecat impliti sufleteste .N-am mai participat la o astfel de slujba pana acum.I-am multumit Sfantului Nectarie ca a facut posibila si participarea noastra.
N-am reusit sa va cunosc personal, dar am auzit lucruri frumoase despre Dumneavoastra.Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute!

Monica

Natalia spunea...

Doamne ajuta! Ma bucur mult ca ati fost partasi la o asemenea binecuvantare! Privegherile au, intr-adevar, o mireasma duhovniceasca deosebita...
Poate data viitoare ne si cunoastem :). Va imbratisez cu drag!

Anonim spunea...

Ma alatur si eu cititorilor si va spun povestea bunicii mele. Acum are 68 de ani si anul trecut a aflat ca are o boala necrutatoare. A fost un soc pentru toata familia, doctorul a confirmat ca are cancer si trebuie operata urgent. Am aflat de Sfantul Nectarie de la un prieten care e student la teologie. Inainte de a merge bunica la operatie, m-am rugat Sfantului Nectarie si Sfantului Fanurie si Maicii Domnului in fiecare zi impreuna cu acest prieten. Operatia a decurs bine,iar doctorul a spus ca trebuie sa faca 6 sedinte de chimioterapie. Multumesc Lui ca a trecut peste toate acestea. Am promis atunci ca vom scrie povestea sa stie si altii ca e bine sa apeleze si ei .... asa ca rugati-va catre Maica Domnului, catre Sfantul Fanurie, catre Sfantul Nectarie si catre orice sfant al lui Dumnezeu.
Multumim Sfantului Nectarie, Sfantului Fanurie si Maicutei Domnului pentru ajutor. Cred ca sfantul ar vrea ca multi oameni sa stie ca au o sansa, prin credinta si rugaciune.