marți, 24 noiembrie 2009

Tocanita de ciuperci cu paste integrale

În ultima vreme am încercat să evit cât se poate de mult pâinea albă, înlocuind-o cu cea integrală, făcută în casă. Iar săptămâna asta am încercat pentru prima dată şi pastele integrale, şi anume acestea:


(le-am găsit şi pe internet, aici)
Am ales o combinaţie cu o tocăniţă de ciuperci, cât se poate de simplă.

Natalia

4 comentarii:

Irina spunea...

am incercat si eu paste integrale, dar mi se par cam tari

Natalia spunea...

Irina, mie chiar nu. Poate ai folosit alt tip?

Irina spunea...

da, probabil de aceea

eu oricum fierb pastele si orezul de le innebunesc, imi plac moi

Natalia spunea...

Eu am adoptat repede varianta 'al dente', iar la astea, fiind pt.prima data, am urmat exact timpul scris pe punga si mi s-au parut chiar poate prea moi :).