miercuri, 21 ianuarie 2009

Virgiliu Gheorghe la Sibiu

Ieri a avut loc la Sibiu o conferinţă la care mi-aş fi dorit mult să ajung. Iată însă că cei de la Agnos ne-au făcut marea bucurie de a înregistra şi a pune pe net seara duhovnicească în care invitat a fost Virgiliu Gheorghe, care a vorbit despre Efectele televiziunii asupra minţii umane.


Conferinta Virgiliu Gheorghe - SB ian 2009
Asculta mai multe audio Evenimente »

Natalia

6 comentarii:

Anonim spunea...

E uite e si asta o intrebare, daca se pogoara duhul sfant asupra unei adunari, si cineva inregistreaza, se inregistreaza si duhul sa poata beneficia si ulteriorii privitori ? Sau nu e cazul ?

Natalia spunea...

Interesanta intrebare... Eu cred ca primirea Duhului Sfant depinde de fiecare dintre noi. Chiar daca ne aflam intr-o adunare asupra careia se pogoara Duhul, daca avem sufletul inchis nu Il vom putea primi.
Iar daca sufletul este curat si deschis Il primeste si printr-o simpla inregistrare a unor cuvinte...
Duhul sufla unde vrea, nu? asa zice Scriptura...

Admin spunea...

Ma bag si eu in vorba, desi nu sunt foarte cunoscatoare.

Daca cineva nu poate merge la biserica din motive serioase(cum ar fi boala), dar isi doreste foarte mult sa fie acolo, poate avea mare folos dintr-o inregistrare a unei slujbe, dar e absurd sa crezi ca se intampla asta prin "transmiterea" Duhului in inregistrare, ci datorita starii sufletesti, asa cum spui si tu Natalia.

Anonim spunea...

Multumesc pentru conferinta, Natalia. A fost foarte frumoasa.

Natalia spunea...

Raluca, multumesc!

Mara, cu drag! pacat ca nu mai este disponibila...

Anonim spunea...

ce păcat ca nu mai este disponibilă !