marți, 3 martie 2009

Vorbe mai putine, mai multa rugaciune

Aceasta este hotărârea mea pentru această săptămână. O săptămână cu internet redus la maxim (o să intru probabil o dată pe zi, datorită împreună călătoririi cu voi, ca să accept eventualele comentarii), o săptămână în care îmi doresc să ne întâlnim mai mult în rugăciune.

[edit] februarie 2010: pentru a evita confuziile, am şters pomelnicul, care este din 2009.


V-aş ruga să preluaţi pomelnicul de mai sus ca pomelnic final. Dacă se vor mai alătura nouă şi alţi călători pe parcurs, îi voi menţiona în postări speciale, iar pe pomelnic îi voi adăuga la început (după părintele), însă fără să mai respect ordinea alfabetică, ca să ştiţi că sunt nume noi.
Vă îmbrăţişez cu drag, să Îl urmăm pe Domnul ca să primim post binecuvântat şi cu folos!
Natalia


17 comentarii:

adriana spunea...

Doamne ajuta, NATALIA!

Irina spunea...

Multumim, Nati! pentru postarea aceasta si pt. tot ce faci. Ieri am ajuns si eu la Canonul cel Mare. A fost... n-am cuvinte. Am tinut sa merg pt. ca mi-ai starnit curiozitatea cu postarea in care ai scris-o despre acest canon.

Multumesc inca o data pentru tot ce faci, Domnul sa te rasplateasca. Ne intalnim la rugaciune!

Irina

eu spunea...

Propun sa pomenim "pe toti ierarhii Bisericii Ortodoxe de pretutindeni". Granitele lumesti sunt pentru cele ale lumii... ortodoxia e una si aceeasi si ne uneste laolalta pe toti.

Niko spunea...

Buna Natalia,

ma alatur si eu cu drag calatoriei!

Elena spunea...

Post cu folos sa aveti!

Cornelia Elena spunea...

Ma bucur foarte mult ca am gasit aceste persoane minunate care nu au uitat sa fie cu sufletul alaturi de Dumnezeu. Merg si eu alaturi de voi in aceasta calatorie spre lumina ! Doamne ajuta-ne !

Natalia spunea...

Niko, Cornelia, v-am adaugat cu drag si bucurie la impreuna calatori.

Elena, Domnul sa iti dea asemenea!

Iulia spunea...

Si eu ma alatur; cred ca asa voi avea mai multa putere sa postesc :).
Iulia si familia

Natalia spunea...

Iulia, ma bucur mult, Domnul sa faca rugaciunea noastra de folos!

Anonim spunea...

Doresc sa ma alatur si eu voua!
Dumnezeu sa ne ajute!

Natalia spunea...

Pomelnicul complet se afla pe coloana din stanga (intre timp s-au mai alaturat si altii).
Si... avem nevoie si de un nume pentru pomelnic.

Anonim spunea...

As vrea sa ma alatur initiativei voastre minunate, membrii familiei mele: DUMITRU, LUCICA, ANDREEA

LUCICA spunea...

Natalia , este minunata initiativa ta de a ne invita in aceasta minunata calatorie spre Inviere.Ceea ce scrii pe site-uri si in Apostolat sant lucruri deosebit de interesante si toata purtarea ta este de adevarata preoteasa , mama a parohiei, asa cum bine ii ssta unei sotii de preot. Felicitari si mult ajutor de la D-zeu in tot ceea ce faci.Doamne ajuta.

As vrea sa ma alatur la grupul de calatori , impreuna cu familia mea si cu o alta familie de prieteni minunati de-ai nostri, niste oameni deosebiti:


DUMITRU, LUCICA , ANDREEA si

DANIEL, MARIA, ANDREEA , DANIELA.

Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza in toate momentele vietii.

Natalia spunea...

Lucica, ma bucur mult ca vreti sa calatoriti impreuna cu noi! V-am trecut pe pomelnic ca si pe celelalte familii, adica numele sotului/sau sotiei cu fam.
Pomelnicul complet il gasiti pe coloana din stanga, ne 'vedem' la rugaciune, in fiecare seara la ora 22, Domnul sa binecuvanteze aceasta impreuna-calatorie cu El!

In ceea ce ma priveste, nu sunt nici pe departe o mama a parohiei, iar in toate cele bune pe care le fac lucreaza Domnul, nu eu. Eu doar ma pun la dispozitia Lui si de multe ori ma mir si eu ce iese... In schimb, neputintele toate sunt ale mele.
Pomeneste-ma si pe mine, sa imi implinesc slujirea spre mantuirea mea si a parintelui meu!
multumesc, Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Buna seara.
Primiti-ne si pe noi alaturi de voi in calatorie pe calea postului si a rugaciunii. Prin Maica Siluana s-a deshcis drumurl meu. Va multumesc pentru aceasta initiativa si sa ajute bunul Dumnezeu pe cei care intretin acest site.
Cu drag Geta si Copii- Diana si Denis, Adrian si Tasica

Natalia spunea...

Cu mare drag! Pentru că aţi pus comentariul la o postare mai veche, vă spun că pomelnicul de anul acesta va fi afişat aici, pe blog, duminică seara, împreună cu rugăciunea pe care o vom zice toţi cei care călătorim împreună prin Postul Mare.
Domnul să binecuvinteze drumul nostru împreună!

Patricea spunea...

Buna Natalia,ma alaturi cu drag in aceasta calatorie spre lumina, impreuna cu familia ( Vandana-Patricea,Lucretiea,Ioan ).
Doamne ajuta !