sâmbătă, 14 martie 2009

Iarna care nu mai pleaca

Când am schimbat headerul de iarnă cu cel cu ghiocei şi brânduşe, m-am gândit că într-adevăr s-a dus iarna. Dar iată ce am găsit azi dimineaţă afară:

Natalia

6 comentarii:

Ana spunea...

peisaj de vis,dar probabil ca v-ati cam saturat de zapada,voi acolo...

Natalia spunea...

Ana draga, sa stii ca nu pot sa zic ca ne-am saturat. Le luam pe toate cum le da Domnul. Zapada? Zapada sa fie, slava Domnului ca nu sunt inundatii!
Chiar discutam azi cu cineva din sat care zicea: Ce e de la Domnul e bun, sanatate sa ne dea, sa le putem duce pe toate!
Iar aici zapada e ataat de curata, incat iti vine sa inspiri aerul in piept pentru vesnicie, daca s-ar putea!

Ramona spunea...

Natialia, la noi a nins ieri noapte cu fulgi mari, adica, ce spun mari, erau imensi, cei mai mari fulgi de zapada pe care i-am vazut vreodata :) Ma uitam pe geam si vedeam fulgii luminati de felinar...era feric. Iar dimineata nu mai ramasese zapada decat pe dealul din apropiere, in oras se topise de tot.
In schimb a venit ploaia. O ploaie rece si un vant si mai rece. Saptamana asta tocami gustasem un pic de soare, un pic de zapada si un pic de ploaie. Sa fie semn de primavara ? :)
PS. Stiu cum miroase zapada, adica stiu cum miroase iarna! Aer curat de nu te mai saturi de el. Dar in curand vine si mirosul de primavara, e aici la colt, vine imediat :)
Apropo, imi amintesc ca spunea cineva ca e importanta cantitatea de precipitatii care cad intr-un an, fie sub forma de zapada, care se topeste si intra astfel in pamant, fie sub forma de ploaie. Cum noi am avut parte de putina zapada, e bine ca macar ploua!

Bucurosi le-om duce toate...

adriana spunea...

Doamne ajuta, Natalia!...frumos peisaj....am vazut si ninsoarea de la Cluj de aseara...era ca din poveste...

Anonim spunea...

Cit e de frumos!
Abia astept sa vina primavara (nu caldura) dar cind am vazut pozele tale, mi-am dat seama ca mi-e tare dor de o iarna adevarata, cum pe la noi nu a mai fost de multi ani.
Si nu ma refer aici la o ninsoare/iarna ci la ninsori din decembrie pina in februarie.

Natalia spunea...

Ramona, eu ma bucur mult cand ninge in loc sa ploua, e mult mai frumos! Dar toate sunt bune randuite cum stie Domnul, spre bucuria pamantului!

Adriana, e intr-adevar tare frumos!

Alina, eu pana sa vin la tara aproape ca uram iarna. Pentru ca iarna insemna mizerie multa, frig, aparaie...
Aici fiecare anotimp este minunat, iar iarna asta a fost dumnezeiasca pot sa spun, cu multa multa zapada, alba si curata! Anotimpul meu preferat e primavara, dar desi aceste 'episoade' o intarzie, ma bucur de ele pentru ca sunt si ele minunate! Aici toate sunt mai apropiate de starea lor fireasca, asa cum le-a creat Dumnezeu pentru a ni le darui noua.