Ingrediente:
- 1 macrou afumat
- 4 cartofi potriviţi
- măsline
- ceapă
- gogoşar
- 2-3 linguri maioneză de post (în funcţie de preferinţă – eu am pus 2)
- pătrunjel
- sare şi piper
Cartofii se fierb în coajă şi se taie cubuleţe, macroul se curăţă de piele şi oase şi se taie bucăţele iar restul se taie mărunt, se adaugă maioneză, sare şi piper după gust.
Noi am „topit-o” la o singură masă, deşi era programată să mai fie servită şi seara… :)
Natalia
5 comentarii:
Foarte buna salata si foarte satioasa.
Am facut si eu ieri ... :)
Pofta mare!
Da, Cristina, e foarte bune, eu abia astept sa o fac din nou :)! Joi este iar dezlegare la peste si cred ca o pun din nou in meniu.
Dragele mele, am trecut cu bine peste prima zi de post cu multe fructe, compot de ananas si salata orientala. N-a fost deloc greu, poate aseara as fi mancat un iaurt (deh, obisnuinta!), dar am mai baut niste limonada si am adormit in cele din urma cu cartea in mana.
Sper ca astazi sa ajung la cumparaturi, sa ma dotez cu niste lapte de soia, humus si conopida pentru pate :)
Minunat, Alexandrina draga! Domnul sa iti dea bucurie si cele de folos si tarie pe mai departe, ne intalnim la rugaciune!
Alexandrina, toata lumea te sustine, toti suntem alaturi de tine.
Cu asa o sustinere sigur ai sa reusesti :D
Trimiteți un comentariu