Din cuprins:
- Hame - nu e pasăre ca porcul
- Knorr - o supă caldă cu 5 E-uri
- Deli - topping de E-uri cu aromă de căpşuni
- Măgura - două straturi pufoase umplute cu E-uri
- Congelarea nu măreşte termenul de valabilitate
- Sugus - aşa multe şi aşa rele! (produs interzis copiilor!)
- Adria - o apă chioară, portocalie, îndulcită cu chimicale
- Izvorul minunilor - apă în care nu ştim ce se "scaldă"
- Wiesana - margarina 100% artificială
- Brânza topită Hochland Mixtett - brânza care mănânca calciul
- Orangina: sifon cu puţin suc de fructe
Ca să vizualizaţi cu un scris mai mare apăsaţi pe dreptunghiul din colţul dreapta sus.
Ce mancam
Natalia
2 comentarii:
da,medicul acesta are o rubrica zilnica in Jurnalul National. E interesant ce spune, desi - daca il urmaresti constant - ajungi la concluzia ca nimic din ce se vinde la magazin nu e bun. ceea ce nu e foarte departe de adevar de altfel:) dar, pana la urma trebuie sa stim sa alegem raul cel mai mic. in ce priveste produsele alimentare, de regula pretul mic e invers proportional cu Eurile.
Am citit şi eu de multe ori rubrica din JN, dar doar atunci când mi-a picat în mână. M-am bucurat că am găsit aici o adunare de texte.
Aşa e cu răul cel mai mic, şi chiar el zice acest lucru (am consemnat şi eu acum câteva zile pe blog o emisiune la care a participat). În articolele care sunt adunate în acest document există însă şi alimente "bune" - "bun" însemnând astăzi mai degrabă că nu e nociv...
Trimiteți un comentariu