duminică, 14 septembrie 2008

A venit toamna...

Natalia

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne ajuta Nati! Foarte frumos au crescut rosiile! Vezi diferenta de clima? La noi deja pregatim gradina pentru iarna, nu mai sunt decat cateva rosii mici de copt, restul sunt deja in lada frigorifica de mult timp. Si anul asta stam prost la fructe, doar smochine si nuci s-au facut mai bine, restul...Arsita a ars totul! Multe dintre flori au murit, noroc cu cele specifice toamnei, avem destule pe care le udam tot timpul, altfel erau si ele terminate. Imi place mult ca la voi e mai racoare, la Craiova atingem extremele si vara si iarna... Te pup si la cat mai multe roade! Doamne ajuta!

Natalia spunea...

Da, Mari, sunt foarte frumoase! Noroc cu ele, ca altceva nu prea s-a facut :D. Dar am avut strictul necesar, ceea ce de fapt mi-am si dorit. Am avut de unde sa iau un morcov, un patrunjel sau o ceapa cand am avut nevoie.
Am pus si tarziu, m-am hotarat tarziu sa fac gradina, dar la anul o sa incep mai din timp.
Mi-ai adus aminte de congelator si am intrat la tine sa vad cum ai pus rosiile. Ce ma bucur de idee! ca sunt deja cam multe si nu prea imi arde de bulion, nu am nici uneltele necesare si nici nu prea mancam. Dar o sa incerc varianta cu congelatorul, desi nu am decat o ladita mica.
Multumesc!
Si da, e mare diferenta de clima. Pentru mine sudul e un iad pamantesc :D. Si la noi a fost seceta, merele jumatate au cazut pe jos si nu stiu cate o sa mai reziste pana la coacere, dar temperaturile au fost totusi... umane :). Cel putin pentru noi, care nu suntem obisnuiti cu caldurile mari.
Dar asta e, Dumnezeu le randuie pe toate, el sa ne dea sanatate si bucurie!
te imbratisez cu drag!