miercuri, 24 septembrie 2008

Premii

Premiu dedicat blogurilor si site-urilor care se disting prin tema care o expun, cat si prin design.
Acestea sunt regulile:
- Cand se primeste premiul, trebuie scris un post, cu poza premiului si scrieti numele persoanei si link catre blogul de la care ati primit premiul
- Alegeti un minim de 7 bloguri ( mai multe sau mai putine), scrieti numele si link catre acel blog
- Anuntati ca ati dat premiul “Brillante webloglive”
Acest premiu nominalizeaza in jur de 7 persoane generoase, spontane, prieteni adevarati, pe care le-ati cunoscut prin intermediul blogului lor : pare ceva simplu... dar nu e usor sa mentii aprinsa “Lumina Interiora”, sa o cultivi pe zi ce trece, fara sa se stinga…

Am primit cu bucurie aceste premii de la Cristina si o sa incerc la randul meu sa le dau mai departe celor care nu l-au primit inca (nu stiu in ce masura o sa si reusesc). Cu toate acestea prima nominalizata este o exceptie :)
1. Irina - "doamna profesoara", cum o numeste Cristina, careia ii datorez si eu intrarea in aceasta lume care, virtuala fiind la inceput, a devenit tot mai reala. Si nu doar pentru asta, ci pentru tot ce face, scrie si ne impartaseste din viata ei de femeie ortodoxa, o adevarata sursa de inspiratie.
2. Eufemia - o alta preoteasa care imi arata minunatiile ortodoxiei, locuri sfinte si viata ortodoxa.
3. Anca - pentru felul ei captivant de a scrie, pentru bucuriile si frumusetile vietii la tara pe care ni le impartaseste.
4. Mirela Şova - pentru munca titanica pe care o face in slujba lui Dumnezeu si a aproapelui, intr-un domeniu tare dificil dar si frumos, acela al educatiei religioase.
5. Ramona - pentru sufletul frumos si delicat pe care l-am descoperit prin intermediul blogurilor noastre si dincolo de acestea...
6. Bogdan - pentru articolele lui captivante despre lumea britanica in care a trait o perioada, scrise din perspectiva unui ortodox in mijlocul nebuniei contemporane.
7. Gabi - mamica curajoasa si iubita de Domnul!
8. Laura - o alta persoana minunata pe care am cunoscut-o tot pe aceasta cale. (Si mamei tale dragi!)

Va multumesc tutoror, dar si celorlalti din listele mele de bloguri. Este pentru mine o ocazie sa multumesc din nou Domnului pentru modul minunat in care poate fi folosita o inventie a mintii omenesti (lucrurile nu sunt rele sau bune in sine, ci sunt asa in functie de modul in care le folosim).
Din decembrie 2007, cand am intrat si eu in "lumea blogerilor", am cunoscut o multime de persoane minunate, direct prin blogurile lor sau tainic, prin epistole pe mail, am reluat legatura cu oameni pe care nu i-am mai intalnit de ani de zile... Domnul sa va binecuvanteze pe toti (va stiti fiecare in parte) si sa va tina in bucuria Lui!
Cu mult drag,
Natalia

9 comentarii:

Anonim spunea...

draga mea, iti multumesc din suflet pentru premiu, sunt onorata :)

nu-l merit!

Ramona spunea...

Multumesc frumos, prietena draga.

Anonim spunea...

Multumesc frumos si eu. Nu ma asteptam. De asemenea, si pentru gandurile frumoase!

Gabi(2*mama) spunea...

Multumesc surioara ,premiul ca orice premiu obliga.
Doamne ajuta!

Natalia spunea...

Cu mult drag si sinceritate!

Laura spunea...

Draga mea Natalia, nu pot sa iti redau in cuvinte marea bucurie pe care mi-ai facut-o, acordandu-mi acest premiu minunat...chiar astazi, cand Bogdi meu drag a implinit 4 anisori :)
Iti sint mai mult decat recunoscatoare pentru prietenia si caldura, pe care le-am dobandit, fara nici un merit...de la tine!
Te imbratisez cu mare drag si iti multumesc pentru lumina ce ne-ai adus-o in suflete!

...iti scriu si un P.S. mai special :P ...din partea mamei mele, care te indrageste nespus de mult: Maica Domnului si Sfantul Grigorie sa va calauzeasca pasii spre mantuire!
Doamne ajuta!

Natalia spunea...

Laura draga, La multi ani in Domnul copilasului tau drag! Acum 4 ani noi veneam aici, in parohie... :)
te imbratisez si eu cu drag si bucurie (imi place cum imi zambiti amandoi in poza de la profil :) ) si Domnul sa ne fie mereu in suflete!
Va imbratisez pe toti, multumim mult pentru rugaciuni, Domnul sa va binecuvanteze!

MunteanUK spunea...

...mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa? ...pt a-ti multumi de 'premiu' :-)

observasem chiar la mom respectiv, dar nu stiu cum de am trecut cu vederea :-( oare pt ca iarasi eram in ajun de o plecare peste hotare?! dar data in care ai postat - 24.09 - pe langa faptul ca serbam trecerea la Domnul a Sf Siluan Athonitul semnifica si ceva personal pt mine insumi...

...nu data nasterii, ci a 'renasterii' dc pot spune asa :-) o data pe care niciodata nu o s-o pot uita.

un Mare Post cu folos duhovnicesc, sa-ti inmulteasca Dumnezeu toata dragostea pe care o raspandesti prin acest blog!

Natalia spunea...

O, dar cum ai mai ajuns pe aici?
Cu mare drag (premiul) si multumesc din suflet (pentru urare). Ce sa mai zic decat ca: Amin!
Domnul sa iti dea cele de folos, bucurie!