M-a surprins o reţetă pe care am găsit-o la Niko. N-am mai auzit de păpară de pâine (pe la noi păpară = doar omletă), dar mi s-a parut tentat, aşa ca am încercat şi eu, dar cu brânză sărată. Am folosit pâine, 4 ouă, brânza pe care am avut-o prin casă (puţină telemea, ceva mai multă feta) şi puţin unt, doar la uns vasul. În 25 de minute a fost gata:
Am servit cu roşii.
2 comentarii:
Natalia,
mi-ai facut o mare bucurie. Bucataria romaneasca e plina, plina cu astfel de retete usor de preparat si foarte gustoase.
Credinta mea este ca mancarea traditionala are rolul ei determinant in pastrarea sanatatii organismului. Si in plus mai pastreaza si ceva din experienta si inteligenta mamelor, bunicilor si strabunicilor noastre.
Te mai astept!
P.S. Arata foarte bine papara ta
o, ma bucur, Niko, ca ti-a placut papara mea :). Da, si eu sunt de aceeasi parere si incerc sa gatesc mai mult, dar problema e ca nu prea am timp, asa ca ador acest gen de retete rapide si gustoase ;).
Multumesc!
Trimiteți un comentariu