miercuri, 3 septembrie 2008

O veste MINUNATA!!!

Slava Domnului pentru purtarea Lui de grija care nu are nevoie de petitii, proteste si tonuri ridicate, ci primeste si asculta doar rugaciunea... Iată anunţul care a apărut azi pe site-ul Centrului:

Dragii noştri prieteni în Domnul,
Iată, acum, cu multă recunoştinţă pentru ajutorul pe care ni l-aţi oferit prin rugăciune şi dragoste, vă anunţăm că Centrul nostru îşi va relua în curând activitatea după vechea rânduială, cu o singură schimbare: am primit permisiunea să ne mutăm sediul la Iaşi.

Bucuria noastră nu e umbrită decât de întristarea prietenilor noştri din Craiova şi din împrejurimi. Mulţi craioveni ne-au devenit, în cei şapte ani de vieţuire în Oltenia, dragi şi apropiaţi ca nişte fraţi de sânge. De fapt şi suntem: toţi cei care s-au apropiat de noi şi au iubit felul nostru de a sluji pe Domnul ne erau sau au devenit după ce ne-am întâlnit, fraţi de Potir, fraţi după Trupul şi Sângele Domnului de Care am învăţat să atârnăm ca să ne vindecăm, să creştem şi să ne bucurăm cu Bucuria Lui cea Sfântă.

Cu dragoste şi recunoştinţă,

Monahia Siluana cu familia ei în Hristos Domnul

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stiam. Dar nu puteam spune nimic pt ca nu era nimic oficial. Ceea ce nu stiu eu: pot pleca si celelalte maici care sunt traineri? Sau numai maica Siluana?
Mare pierdere pentru Craiova! Dar ma bucur ca munca IPS Teofan si a maicilor va continua. Multi oameni au nevoie...Fie voia Domnului Natalia!

Natalia spunea...

Da, Mari, pleaca toata obstea. E o pierdere pt.Craiova, dar slava Domnului ca lumina nu este ascunsa sub obroc si lucrarea Maicii va continua!

Anonim spunea...

Are grija Domnul de toti! :)

Natalia spunea...

Slava Domnului!