Anul acesta am mai schimbat din obiceiurile alimentare… Printre altele (Coca-Cola interzisă, vegeta redusă la maxim, evitarea mezelurilor) m-am străduit să gătesc eu mai mult, ca să ştiu ce mănânc...
Aşa că astăzi am făcut nişte chifteluţe de dovlecei, la care am pus şi brânză, după cum m-a sfătuit cine mi-a dat dovleceii :). Iată ce mi-a ieşit...
Am folosit:
- un dovlecel potrivit
- o bucată de caş
- 3 ouă
- 4 linguri de făină (eu am pus integrală)
- zahăr (eu am folosit brun)
- smântână
- dulceaţă
Am ras dovlecelul şi caşul, am amestecat cu ouăle şi făina şi am pus la prăjit. După ce le-am scos le-am presărat cu zahăr brun.

Se pot mânca aşa, eu însă am preferat cu smântână şi dulceaţă.
De afine:

Sau de căpşuni:

Extrem de gustoase!
Natalia
2 comentarii:
interesanta reteta, am si eu doi dovlecei in frigider, dar n-am cas :(
Irina, dar poti sa incerci si cu altfel de branza, nu neaparat cas. Ideea este sa fie mai uscata, ca sa 'tina' compozitia.
Trimiteți un comentariu