miercuri, 12 mai 2010

Budincă de griş cu migdale

Alimentaţia noastră s-a schimbat esenţial în ultimele luni. Cu rezultate minunate, despre care poate voi vorbi la un moment dat. Până atunci, continui să vă împărtăşesc din experienţele mele culinare.
Pentru că v-am spus despre laptele de migdale, vreau să vă spun şi ce am mai făcut cu pulpa rezultată. Mai întâi despre grişul cu migdale:

Am folosit:
- pulpa de migdale rămasă de la prepararea laptelui de migdale
- griş
- lapte de migdale
- stafide (puse cu dărnicie)
- o banană
- miere de albine

Am făcut un griş din apă amestecată cu lapte de migdale, griş şi stafide. L-am lăsat mai moale, pentru că apoi am adăugat pulpa de migdale. Am pus în castronele cu felii de banane (după ce am făcut poza şi am gustat, am adăugat mai multe decât cea care se vede :) ) şi miere de albine. Un desert (sau mic dejun) delicios!
N.

6 comentarii:

Anonim spunea...

mama mia, imi lasa gura apa.

Natalia spunea...

:)) Îmi cer iertare pentru inconveniente :)

Anonim spunea...

puteti scrie si gramajul multumesc

Natalia spunea...

Nu, nu pot, îmi pare rău. L-am făcut ca pe un griş obişnuit, după ochi, adică se pune griş până ajunge la consistenţa dorită...

Anonim spunea...

grisul se fierbe cu laptele de migdale?si eu vreau sa le fac copiilor dar laptele de migdale fiert nu isi pierde proprietatile?

Natalia Corlean spunea...

Anonim,
sigur că prin fierbere se pierd o parte dintre calităţi. Dacă le doriţi integrale, consumaţi-l crud.