Pentru că v-am spus despre laptele de migdale, vreau să vă spun şi ce am mai făcut cu pulpa rezultată. Mai întâi despre grişul cu migdale:
Am folosit:
- pulpa de migdale rămasă de la prepararea laptelui de migdale
- griş
- lapte de migdale
- stafide (puse cu dărnicie)
- o banană
- miere de albine
Am făcut un griş din apă amestecată cu lapte de migdale, griş şi stafide. L-am lăsat mai moale, pentru că apoi am adăugat pulpa de migdale. Am pus în castronele cu felii de banane (după ce am făcut poza şi am gustat, am adăugat mai multe decât cea care se vede :) ) şi miere de albine. Un desert (sau mic dejun) delicios!
N.
6 comentarii:
mama mia, imi lasa gura apa.
:)) Îmi cer iertare pentru inconveniente :)
puteti scrie si gramajul multumesc
Nu, nu pot, îmi pare rău. L-am făcut ca pe un griş obişnuit, după ochi, adică se pune griş până ajunge la consistenţa dorită...
grisul se fierbe cu laptele de migdale?si eu vreau sa le fac copiilor dar laptele de migdale fiert nu isi pierde proprietatile?
Anonim,
sigur că prin fierbere se pierd o parte dintre calităţi. Dacă le doriţi integrale, consumaţi-l crud.
Trimiteți un comentariu