marți, 29 decembrie 2009

Finalul împreună-călătoriei


Împreună-călătoria noastră din Postul Naşterii Domnului s-a încheiat. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi făcut această jertfă de a vă ruga în fiecare seară pentru persoane care v-au fost (majoritatea cel puţin) necunoscute. Nădăjduiesc însă că jertfa tuturor a fost răsplătită, pentru că Mult Milostiv este Domnul nostru, iar împreună-rugăciunea este mult folositoare. Şi, cum spunea un părinte împreună-călător, poate va rândui El să ne cunoaştem şi faţă către faţă.
Iar în numele vostru, al împreună-călătorilor, le mulţumesc părinţilor (atât de mulţi!) care au avut dragoste şi jertfă de a se ruga şi pentru noi…
Iată-i pe toţi împreună-călătorii adunaţi până la final:


Nădăjduiesc să ne întâlnim din nou în post şi rugăciune în Postul Mare!
Sărut mâna părinţilor şi vă îmbrăţişez pe toţi, cu drag şi bucurie
Natalia

[edit] Gânduri ale împreună-călătorilor găsiţi la comentarii şi aici:
Ramona: Multumesc impreuna-calatorilor

5 comentarii:

Gabi(2*mama) spunea...

Si noi te imbratisam cu mare drag si sa dea Domnul sa ne intalnim sanatosi si la Postul mare.Doamne ajuta!

Andreea Tatiana spunea...

Va imbratisez!:) Doamne ajuta sa ne intalnim si in Postul Mare cu ajutorul lui Dumnezeu...Numai bine!

Amalia spunea...

Va multumesc tuturor celor care
v-ati rugat pentru noi, parintilor si tie Natalia pentru gandurile bune si pentru ca ne-ai unit in rugaciune pe toti. Eu chiar am simtit seara de seara puterea rugaciunii... Doamne ajuta si sa ne intalnim cu bine in Marele Post!

ana-maria olivia spunea...

Anul acesta a fost un Craciun aparte ..,poate nu atat de vesel cum m-as fi asteptat, dar ,cum nimic nu e intamplator ,cred ca impreuna calatoria noastra -rugaciunea voastra, dragilor -si pe mine m-a intarit -poate datorita voua D-zeu a ingaduit, ca inainte de Craciun ,in timp ce ne indreptam spre Valea Plopului,doar masina care ne purta sa fie vatamata iar noi sa nu patim nimic VA MULTUMESC SI SPER SA NE CUNOASTEM CANDVA !!!

Natalia spunea...

Dragele mele in Domnul, mare este puterea rugaciunii! Slava Lui pentru toate cate le primim prin rugaciune!

Ana-Maria, ce minune! Sa dea Domnul sa ne purtam mereu in suflet unii pe altii si sa ne intalnim atunci cand va randui Dumnezeu, si fata catre fata, nu doar in duh.
Va imbratisez cu mult drag, chiar daca doar virtual deocamdata!