marți, 22 decembrie 2009

Din frumusetea slujbelor...


Foarte greu mai ajung la calculator în ultima vreme, însă nu pot să nu vă împărtăşesc o fărâmă din minunăţia slujbelor din această perioadă:

Să prăznuim mai înainte, popoarelor, sărbătoarea Naşterii lui Hristos şi, ridicându-ne mintea spre Betleem, să ne suim cu gândul şi să vedem cu ochii cei sufleteşti pe Fecioara, mergând să nască în peşteră pe Domnul tuturor şi Dumnezeul nostru.
Vecernia zilei de 20 decembrie

Înscriindu-Te, Hristoase, cu robii, din porunca cezarului, din milostivire vii să dai libertate, viaţă şi izbăvire robilor celor nerecunoscători, Îndelung-Răbdătorule, şi să mântuieşti sufletele noastre, ale celor ce ne închinăm mântuitoarei sărbători a Naşterii Tale, care se apropie.
Vecernia Duminicii Sfinţilor Părinţi

Mai avem două seri de împreună-rugăciune şi, vorba părintelui meu: Îmi va părea rău că se termină! Multă bucurie mi-a adus împreună călătoria cu voi, printre care şi două seri în care ora 22 ne-a prins împreună cu alţi drumeţi, având astfel şansa de a ne ruga împreună fiind aproape şi fizic. Şi, acum câteva zile, am şi întâlnit o împreună-călătoare pe care o cunoşteam doar după nume. Mă bucură mult când întâlnirile noastre virtuale sunt punct de plecare pentru vederea faţă către faţă, autentică...
Vă îmbrăţişez cu drag pe toţi şi sărut mâna părinţilor, cu drag şi multă bucurie!
Natalia

4 comentarii:

Andreea Tatiana spunea...

Doamne ajuta!

Corina Negreanu spunea...

Vă sărut, va multumesc pentru aceasta împreună călatorie şi vă îmbrăţişez întru Hristos Domnul nostru!
Crăciun binecuvîntat!

Unknown spunea...

CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI .DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!

Natalia spunea...

Andreea, Doamne ajuta! Multumesc mult de felicitarea trimisa prin posta, am primit-o ieri cu mare bucurie!

Corina, si noi va multumim si va asteptam cu mare drag si in Postul Mare! Intoarcem imbratisarea cu intarziere, dar cu drag si bucurie in Domnul!

Monica, multumesc mult, un an nou cu cele de folos spre mantuire!