miercuri, 24 decembrie 2008

Hristos se naşte, măriţi-L! Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L!

Călătoria noastră spre Betleem se apropie de sfârşit. Ne apropiem de peştera întunecoasă şi rece unde S-a născut Cel care ne iubeşte mai mult decât oricine din lumea asta, ne alină suferinţele şi ne dăruieşte o bucurie de negrăit, pe care nimeni nu o poate lua de la noi, cu o singură condiţie: să facem ce ne spune El. În nebunia lumii de astăzi, Dumnezeu Se face prunc şi se coboară pentru a Se naşte în ieslea dobitoacelor pentru ca noi să ne ridicăm la cer. Să ne încălzim peştera sufletului, pentru a-L primi cu drag şi iubire pe Dumnezeu!
Vă mulţumesc tuturor împreună călătorilor, a fost o mare bucurie şi îmbogăţire pentru mine acest drum, pe care vă propun să nu îl încheiem chiar acum (parcă abia am plecat la drum), deşi suntem aproape la destinaţie, ci de abia după sărbători, după ce ne vom fi împărtăşit şi bucuria acestor zile!
Vă doresc tutoror un suflet cald de Naşterea Domnului, bucurie sfântă şi zile binecuvântate!
Natalia

4 comentarii:

Paradis spunea...

iti doresc sa ai un Craciun fericit! si un An Nou plin de bucurii si impliniri
La multi ani!!
Caci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: "Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.
Isaia 9:6

Natalia spunea...

Multumesc din suflet! Domnul sa iti dea si tie si celor dragi zile binecuvantate, cu Hristos in suflet!

Ana spunea...

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Natalia spunea...

Multumim mult, Ana, la fel!