joi, 22 aprilie 2010

Meniu de primăvară

- ciorbă de urzici:
- iaurt de bivoliţă degresat:
cu pâine integrală făcută în casă:

şi salată de primăvară (salată verde, spanac, leurdă, lobodă, ştevie, ridichi, păpădie, măcriş, mărar... sare, zeamă de lămâie şi ulei de măsline):


Savoarea lucrurilor simple, din dragostea şi mâna lui Dumnezeu.
Natalia

4 comentarii:

Aurelia spunea...

tare bine arata salata!
leurda, stiam ca e usturoiul salbatic, il cultivati?
in facultate l-am gasit pe... coclauri, in Dobrigea, ni l-a aratat prof de... geologie care era foarte incantat de el!

Natalia spunea...

da, e minunată!
noi îl avem în livadă, moştenit :)

Mariana spunea...

Ce de bunătăţi, Natalia!
Pâinea si salata m-au cucerit!

Natalia spunea...

Draga mea, adevărate bunătăţi! :)
Dacă am şti să apreciem la timp binecuvântarea pe care o pune Domnul în hrana naturală...